Monday, April 27, 2009 at 9:01 PM | 6 comments  
salam..hye....
heheheh akhirnya aku dah sampai ke kg halaman....
hehehe memang besh arr..huhuhuhuhula
dan perjalanan ngan kawan2 ku yang ku sayam sgt la besh...huhuhu memang besh....
kami bergumbira di atas flight/...hahhahah
kami2 je yang bising.. memang havoc arr...heheheheheh tp memang besh...huhuhuhuhuuhhuhuhuhu
k lah saya nk g makan...dadadsad
dada adios...
Posted by cutekatak
Thursday, April 23, 2009 at 9:38 PM | 7 comments  

anak sapo ni??? jual2 hahahahhahah beli satu free satu..hahhaha
oh dunia inilah keriangan kami....opss kehidupan...ngeh3x

posing la konsepnya...hakhakhaka

teke di mana kami......?????

aku berseluar trek..hakhakahkah

huuhuhuhhu dimanakah cik hanan....

driver and co-pilot..........

hakhakhaka kami kami lagi....


kami kami lagi...hehehhe


cari dimana emma..hakhakhakha

salam..hye.. hehehhehe
sebenarnya ni aku baru je lepas abes paper linguistic..hhuuhuhuhhuhu soklannya leh tahan la..xtau la cane..hehheheh hopefully resultnya x mengecewakan aku sgt..hehehhehe
ok entry ni aku nk tulis berkisar tentang kami yang xingat dunia n dg selambanya kuar untuk tidak membiarkan diri kami mereput kat umah( bukan cam yana yang mereput je kat umah) hakahkhakhakh
pada suatu hari iaitu 2 hari sebelom exam....rynn msg aku n tanya nk ajak kuar mkn...so aku dgn tangkas nay bertanya kepd emma n nani mahu mengikut atau tidak..n mereke telah bersetuju untuk menjoin kami..heheh then rynn dtg amik kami kat bayu yang indah ni n g la mkn kat velo....selepas mkn kami pun telah merayau2 di KL down town..selepas itu..kami telah membuat keputusan untuk meronda2 KL..hehehhehe
kami pun pergi la merayau-rayau..hehehhehe setelah pusing dan pusing lagi dan pusing lagi ( sejarah kami sesat di parking lot KLCC) akhirnya kami singgah di taman KLCC..hehehhe n kat sana kami snap gamabr bnyk2 ngan KLCC..hehehhe
hehehhe
to yanot= ni la kehidupan .... Adakah kedai chinese muslim itu kehidupan???hehehehhe jgn marah ha tante liona.....hehehehhe
k lah...enjoy da pic..walaupun x cantek sgt tp leh la menggambarkan kami mengrelease kereputan kami dirumah..hakhakahkahkha
daa~~adios
Posted by cutekatak
lihatlah ketekunan mereka mencari buku2 yang murah..heheheheh

yana said" oh tudungku yang cantep..kenapakah kamu senget"..heheh yana mencari buku samapi tudung pun senget...ngeh3x

disinilah mereka memborong buku2...hehehehhe( aku tokang amik gambar je kat saini
hakhakhakha)

ni member lama aku tu..FARAH ELIANA..available katanya..sape2 nk masuk leh la isi borang....hehehehehheh( promote promote..hakhakah)

hye....hehehehehhehe entry kali ni pasal KL internatinal book fair 2009..
saya bersama emma,nani ,yana and fida telah menjejaki kaki kami ke PWTC semalam..hehehhe tujuannya untuk meng"hunting" buku2 yang ada...hehhehhehehehhuuhhuhu
disana amatlah bnyk booth publisher...memag sape2 yang nk cari books from overC pun bynk....semalam saya telah menghabeskan RM 199 untuk membeli 6 biji novel..1 biji buku academik n 3 majalah...hehehhe( gempak habes)..emma lak dapat bnyk buku tp dgn harga yang sgt murah...n beliau amatlah gumbira ...cik nanot lak dapat 8 biji buku..semuanya novel..uhhuhuuhuh cik yana pun sama...cik fidot menghabeskan duitnya terhadap beg..hehehehhe beg dia cantek gler..huhuhuuhuh..
sebebnrnya kan...bookfair leh menjdkan tempat untuk kita berjumpa ngan kawan2 lama....saya telah ketemu sama kawan lama ku ...udah lama kutidak bertemu dgnnnya..hakhakhakhakhaka FARAH ELIANA MOHD ANAND...heheheh dah besar dah dak ni..dulu kecik je..hehhehehehheheheh..dia skrng belajau kat UIA gombak.....heheheh bak kata pepatah bookfair memang besh...hehehehheheh
k lah kene study ni...lagi 5 hari nk exam...bnyk lagi x bc..
ok la daa..
Posted by cutekatak
Tuesday, April 14, 2009 at 11:24 PM | 5 comments  
alamak !!! napak lak dalam cermin ni...heheh

ni la sudu n garfu yang kami gunakan masa mkn kat PAK HAILAM KOPITIAM

ni la insan2 yang kelaparan....

aku la ratu bergambar....

ni adalah HAZWAN 30 tahun dari sekarang..heheheh

kami2 yang comel..ngeh3x


ada lagi dak2 busuk ni..( ada rahsia diantara mereka) hakahkaka


heheheheheeh
entry sebelom ni citer pasal semalm...
ni citer ari lak...
huuhuh ari ni kitaorg semua kene anta last assignment... assignment plays and drama...so pepagi aku dah bgun la..memandangkan skrng nag study week..leh la bgun lambat
ngeh3x..
pastu terus pinjam kete ryn ..n bersama emma n dayah..setlah sampai kat maktab..jumpa ngan rafidah...sian dye..pepagi dah kene marah kat lecturer..sebabnya assgnment di wakil wakilkan..uhuhuhuhuh bg aku la apa salahnya..kalau assgnment dah siap n diantar nape nk bising lagi....uhuhuhuhhuhu
pelik tol..walupun assignment ni group assignment...wakil2 sudey..ap apakan daya..kami ni hanya la student....
terima je la
yang paling kesian rafidah yang inocent tu yang kene marah..cian dia...
xpe la fidah..ade hikmah disebalik semua yang jd ni..
selepas menyetelkan apa yang terjd arini....
aku bersama housemate ku dan tuan empuanya kerete..(rynn ku sayam) telah ke tesco..untuk merasai kenikmatan makanan kat PAK HAILAM KOPITIAM....(ni nk rekomenkan kat yana) hehheheh
bila sampai disana dan mengoder apa yang patot, tetiba kami terkejot apabila kami diserve kan maknan dalam polistyrene plate..uhhuhu terkujat kami....( apa ni? x modern langsung-bak kata nani) huuhuhuhuh kami pun mengutuk la sambil mkn mkann kat ctu..maknan nya sgt la best tp presentation lak yang fail.. apa ni pak cik..huuhuhuhuh
selepas mkn semua kami pun naek la ke tesco untuk membeli belah paa yang patot. then tetibe cik nani ke toilet n kembali semuala ngan pernyataan "toilet xde air"... lepas tu la baru kami realise yang kenape kedai makn td pakai polysterene plate...huuhuhhuhu sian kat diorang tahan nagn kami duk kutuk kedai mereka..hukhukhukhu ( ampunkan kami penunggu gua) hehehhehe
then lepas tu kami pun membayar apa yang patot n pulang ke pangkuan keluarga...
hehehhehe
p/s; moral of the story...tnaya dulu sebelom mengutuk..heheheh
Posted by cutekatak
aksi nani yang terkangkang..hehehehhe

yana yang frust apabila lynn dapat strike..ngeh3x

excited tgk menu kat sweetchat....

apa lagi posing la bila dah order....( dayah manja2 gitu...)
dayah terkedu apabila bil dah sampai tp mkannya x sampi2 lagi....

ni la pulut hitam bersama durian..menu ku semlam kat sweeatchat...

dayah dan ABC nya yang menggunung...
yummy yummy best woo... nk? nk? moh la cni..hehhe

ni la juara untuk ari semalam ..ryn ratu.cendol durian....( durian nya dia bg kat aku gak)

alololo sweetnya...ngeh3x

tetap maintain comel...


ni sape lagi..aku la yang comel..wakakaka
hye..
setelah menyetelkan reflection Plays and drama...
saya n housemate ku sayam berserta saudara mara di cemara telah pergi ke berjaya times square ( memang berjaya menghabiskan duit kami) haakahkah... ni asal lak ayat skema je ni....
huuhhuuhuh ni ceritanya...semalam kami semua ke times square..mula2 nya nk amen bowling...( early bird RM 12 4 game) lebam woo maen..tp yang paling syok nya....kami semua bergumabira apabila maen bowling walaupun kami banyknya bola bowling tu masuk longkang..hakhakhakhakhak( especially yana ngan nani) hakhakhakhakha
tp yang penting nya friendship kitaorg yang emmang happenning...hampir2 nk pecah gak la tempat bowling kat times square tu..hkhikhikhikhi
lepas tu... cik nani, tiqah,lin , pie, naz g mkn mc D ..saya bersama emma,dayah,yana, sarah, rynn g mkn sushi heheheh( yana ngan sarah time ni sebenrnya dah tapau mcD dah) huhu
sekarang ni sushi nagn promosi bonanza..for member card leh mkn semua plate sushi nagn harga RM2. memang berbaloi wa ckp sama lu..g la try mkn..best sgt2
sekarang ni saya dah berjaya menginfluence sedara mara saya kat cemara dah untuk menyukai sushi..ngeh3x ( hebat jgk aku ni bab mkan) hakhakhakhak
lepas mkn tu kami g solat then lepas solat...cik hahani nk la tgk movie yang bertajuk jagn tegur....so semua g tgk...citer ni telah membuatkan saya yang x penah scream bila tgk cite hantu ni scream..huuhuh (nyah!! terkejut mak....) memang jalan citer dia agak lambat..tp ok la setakat nk tgk untuk menghabeskan duit yang mana ada
hakhakhakhakhakhakakha( mati aku kalau mak aku tau aku menghabeskan duit) hehehehhe n ynag paling best cik yana yang duk paling tepi paling ekstream..sampai tercabut tudung si nani di tariknya dek takotkan hantu si baizura..hakhakahkhakhakha sian kat nani
heheheh pastu si naz lak siap nk tido..konon buhsan katanya..padahal takot
huahuahuahauhauhauhauha(kantoi ko naz ngan aku)ngeh3x
lepas tgk citer tu..kitaorg g mkn kat sweetchat..hehehe best woo...saya mkn sama ngan cik nani...pusing pulut hitam dgn durian...( heavenly devine) hakhakhakha tp bila dah balik umah pening lak mkn durian bnyk kot..hehehehhe
pastu kitaorg pun balik la...hehehhehehehehhe
samapi disitu shj kisah perjalanan hidup kami semalm
hakhakhakhaka....
daa~ adios..
Posted by cutekatak
just finish typing my reflection for song and poetry and baru je lepas breakfast ngan emma ( belas ehsan emma mendemakan 2 keping roti kpd ku) uhhuuhuh. memang dah lama gler aku x post entry.actually semenjak 2 menjak dan 3 menjak ni aku agak bz nagn assignment yang menimbun and nagn workshop..uhhuhu nk wat cane dah lumrah jd student..gini la...uhkhukhukhukhukhuk
n sekarang ni dah nk masuk study week dah tp ada lagi la reflection yang kene submit and lepas tu dah exam week dah.uhuhuh ni lagi membuat kan aku berdebau bagai nk rak sebab satu apa pun aku x study...ni la parah nya bila berfoya2 melebihi had
uhuhuhuhuhuhuh
bercakap pasal berfoya2..heheheh semalam aku bersama2 kawan2( nani,dayah,yana,rynn,bahak,anep,syam,zack,iqky,mirul,omar,) ku yang satu species gak ngan aku telah berfoya2 di hulu langat isitu SG GABAI..hehehe ni adalah unplanned activity..si bahak n the geng tetibe ajak g SG GABAI n kami pun yang memag dahagakan untuk berfoya2 hehehe terus la nk mengikut mereka...SG GABAI yang sgt best..wa ckp sama lu...kalua x caya sila sila menjenguknya..x jauh pun.kalau dari bandar spe permaisuri ni dalam 25 minit nagn kete..tp kalau ngan motor agak krem gak la bontot kamoo semua..hehehhehe
pasal nk g SG GABAI...syam ngan zack mencipta sejarah bgun diawal pg untuk ke pasar untuk membeli aym.( terharu beb..bukan senang diorg nk bgun pg) hakhakhakhakahk
then on the way kami telah membeli nasi lemak RM1 sebungkus..walaupun RM1 sebungkus , nasi lemak makcik pekan bt 18 amatla best..hehehehe( walaupun dayah x berapa suka...minah ni memang susah ckit tang mkanan)heheh jgn marah ye cik yayah ku sayam.heheheh
then bila dah sampai sana.. sebelom berfoya2 kami kene menempuhi onak duri dan cabaran yang amat getir iaitu...hehehe naek tangga yang amat tinggi...huuhuh( kalau tiap2 hari aku kene naek tangga tu sure aku kurus bak erra fazira) huuhuhuh
dan apabila sampai di puncak ( puncak ke???huuh aku panggil puncak sebba dah xde tangga dah untuk dinaiki..heheh) kami terus meletakkan barang n boys menjalankan tugas mereka iaitu membuat ungun api( ia ke ni? x kisah la) untuk pemprosessan pembbQan ayam..hehehhehe
dan kami2 yang cantek lagi manis ni apa lagi terus terjun ke dalm air untuk menikmati kesejukkan air yang melampau
hakhakhakhakahkahkahkaha
uhhuuh alamak penat la lak nk smbung citer...ngeh3x gini la nanti saya upload gambar n i will let pictures tell the story k???
hehehehehhe
k lah nk sambung wat reflection
hehehehheheh nanti kalau saya rajin saya post lagi entry
ehhehehhehe k daa
Posted by cutekatak
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum