Monday, May 11, 2009 at 6:17 AM |  
1. Anda rasa anda hot?
hot???? memang pon..hot giler...skrang ni memang musim panas pon..sentiasa je oanas..lepas mandi pon leh berpeloh..hauhauhauahuah


3. Kenapa anda suka gambar ini?
shuke gambar ni sebab banyk menimbulkan kontroversi..heheheheh n then sebab shaye suke cup cake yang dijual mase tu sgt besh....

4. Bila kali terakhir makan pizza?
bila erk??? huuhuuh lupa dah sebab selalu je mkn pizza..tp lately ni x mkn dah..
lagi shuke nasi ayam kukur(bak kata emma) hehehehe

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
lau ape erk???
uhhuhu huh!! thinking of u by kety perry..huhuhu

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
duk jawab kuiz kat FB...heheheh saje shuke kuiz mengarut ngarut..hehehehhehe

7. Selain name sendiri, anda suke dipanggil dengan nama apa?
ape2 pun boleh...heheh

8. Tag lagi 6 org?
1. Cik ana busok
2. Cik dilah
3. Cik ateen
4. cik naa
5. Cik Nad


9. Siapa no.1 pada anda?
my bestie.

10. Org no.3 ada hubungan dgn sesiapa?
hehe ateen...ntah saye pon xtau tp sememangnya dia ramai secret admirer..hehehe kan ateen kan..nanti aku korek ngan juza..heheh

11. Kata sesuatu mengenai org no.5?
anak cikgu zaidi...hehehhe n dak ni sgt la kurus..heheh

13. Pesanan kpd no.2?
selamat mendrive kete anda..n selamat la mempraktiskan..heheh
Posted by cutekatak
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum