ni semua gambar2 masa buta bubur asyura aritu.. kat umah aku
ramai yang dtg tolong
semua nya sedara mara biasalakan satu kg tu semua sedara mara
hehehehheh
ni je dulu yang mampu aku upload
ade lagi\
nanti aku upload balik
huuhuh aku dah xtahn
digigit nyamuk yang keliaran
huuhuh biasala musim ni kalau kat kg aku
musim nyamuk
sebab air dalm sawah padi bertakung
so banyk la nyamuk
begini la hidup sebagai gades kampung a.k.a anak petani
tp xpe
aku bahagia ngan hidup aku
hehehhe
~peace~

Posted by cutekatak Labels:
















ni semua gambar2 aku ngan emma masa g KL Pac yang best
heheheeh ni la gara2 malas nk update blog
tertinggal dah dari org laen
heheheh xpe la
at least aku post gak gambar yang menarik
heheheheh
Posted by cutekatak
first... happy chinese new year to all my beloved friends ynag menyambut chinese new year...
x kira yang tinggal di mana sahaja...
uhuhu lama jgk xpost apa2 kat cni
hehehhe biasala
konon2 nya cbuk la... tp x pun
hehehehheheh ntah la
xde mood nk menulis
hehehehhe kalau time ade mood
3 4 entry sehari
hehehehhehehehe
manusia susah nk predict...( kambeng tol la... duk membebel lak)..hehehhehe
aku sebnarnya dah sampai kat kampung halamna ku yang terchenta ni dah lama
hehehehe tp saje malas nk bukak tenet sgt... (sebenarnya bnyk bende laen yang dibuatnya)) hehehhehe
ni aku menulis n mengarut ni sebab dah sewel dek kerana esement yang xtau bila akan siap
hakhakhakhakahkah.... alamak org laen sumua dah siap
aku je belom..... mati la kali ni
huuhuhuhuuuhhu
bnyk sebnarnya nk cite..tp cm pnjang je... actually sehari lepas aku balik.. my mun ade buat bubur asyura...hehehhe best wooo lama dah aku x makn bubur yang enak dan sedap itu...heheeheheh ade gambarnya nanti aku upload ye
hehehehheheh
apa lagi erk nk ckp????
oh ya.. kakak ipar ku yang sulong a.k.a adik long dah masuk ward kerana telah ada simptom nk bersalin anaknya yang sulong....uhhuuhuhhuhu sekarang ni still lagi kat dalam ward... aku punya prediction maybe malam ni dia bersalin tp xtau la betol ke tak???
aku ni biasa la suka la sgt mempredictkan ape shj hkahakhakhakah..
td aku masak .... heheheheh dah beberapa hari balik baru nk masak... biasala kan balik kg.. mesti nk makn masakan my mum.. kalau aku je yang masak mesti makn aku punya masakan.. mana la besh..hakhakhakah tu yang best bila balik kg....
uhuhuhhuhu k la sampai disini shj
jap aku aku tulis lgi erk
siap gambar2 masa buat bubur asyura
heheheeh k solat isyak luu
~~daa~~
Posted by cutekatak Labels:
hehehehehe ni edisi aku nk promote dia wizard...
ngeh3x ( jgn marah ha ana ku sayam)
nama wizard kat dalam gambar tu sebenarnya nur juzaliana binti jusoh... she was born on 7th of may 1987... n sgt la busyukk... wizard ni x suka mandi
ngeh3x.... sian la kat kawan aku sowang ni hukhukhk
sekarang ni ngah tension dgn baju kopratnya yang besar gaban katanya td ...
sian sungguh...
actually dia gurl is my bestie ever after....
i really love her...(alamak jiwang la pulak)
uhuhuhhuhuhu xde lah
beliau sgt la satu kepala ngan aku yang agak sewel ni..tp kan (shh.. korang jgn bgtau beliau tau.. dia lagi sewel sebenarnya) hakhakhakahkahkahkhakahk
dia pun suka tulis blog tp sekarang dia dah bz gler2 so xde pun entry terbaru drpadnya
hakhakhakhakhakhakhakha
beliau sgt la suka mkn kodomo bento kat sushi king ... n sgt suka belanja aku mkn(smpai skrg aku x kurus2)hehehhehehe
apa lagi erk.... hah!! nama pakwe dia pak cik alip yang sewel... lebih kurang la ngan dia tp malu ngan aku
ngeh3x...
konon2 nk romantik2 tp malu ngan aku
memang kentot.... hahahhahahahhaha
rilek arr beb.. tu la aku swuh korang jalan berdua korang xnk.. tetiba salahkan aku lak ye hehehhe....(aku ader gambar diorg masa mkn sushi aritu..nanti aku postkan jap lagi)kihkihkih
apa lagi aku nk tulis pasal beliau ye?????? ada cdgan???
bila kami start kenal???
da lama dah.. dari sek rendah lagi..
masa tu aku n beliau sama2 wakil negeri terengganu dalm sukan olahraga....(tp xsama event la)...
aku maen event paberet aku lontar peluru n dia maen high jump... tp kitaorg still contact walaupun xjumpa.. nk tau x lama mana kami just contact tp x jumpa???
6 tahun you... diva x kitaorg... n sebagaimana telah tersurat di loh mahfuz akhirnya kami berjumpa jgk pada tahun 2007... setelah ku dtg belajau di KL ni...hehehheh
n sampai sekarang dia selalu jugak dtg KL lepak2 ngan aku yang cntep n comel ini
hehehehheheheh....
aku nk g gak melaka...kat tempat dia belajau...tp xtau lagi bila.. masa x mengizinkan aku pg..hukhukhukhukhukhukhk
insyaAllah ade rezeki umur panjang sampai la diriku ini ke melaka...(tgu elaun masuk dulu)
heheheheh
sampai disini dulu aku merepek pasal wizard ini...
nanti aku sambung lagi
kalau aku ade idea
ngeh3x
Posted by cutekatak Labels:

ni lak namanya nur ain balqis
yang di dilahirkan di adelaide australia
amacm cun x mcm aunty dia
kihkihkihkih

ni anak buah yang terbaru ( asyraf danial) adik kepada abam

yang mata bulat itu la abam yang busyukk...

alamak mimi lagik...

ni kakak ( aisyah farhana)

uhuhuhuh ni edisi smbungan merepek n meraban
hakhakhakahkahkahkahk
aku bukan xnk buta keje
tp mood tu xdtg lagi
hukhukhukhuk
tu yang duk meraban lagik ni
hakhakhakhakhakhakahkh
Posted by cutekatak
Thursday, January 15, 2009 at 10:08 PM | 0 comments  

ni lak namaya nana( nor aina syafiqah)

ni anak buah aku yang namanya YAYA( nor alia syahira)

ni anak buah aku yang nama nya MIMI (aisyah yasmin)

alooo
uhuhuhu best jugak tulis blog ni erk??
heheh patot la ramai gler kawan2 aku tulis blog...
heheheh actually ni saje 2 je aku merepek n meraban sebab aku nagh tgu jul 2 stgh
nk g meeting nagn kpli n semau ajk untuk KOT
uhhuuhhu penat2 tp nk wta mcm mana dah tugas
hukhukhukhuk
ni senarai tugas aku x wat pun lagi
hukhukhukhuk
mati kering la aku
dah la assingment x sentuh pun lagi
walamakkatak memang mati katak aku pasni
hukhukhukhukhukh
td aku mdg ana..n then dia duk mengadu kat aku yang laptop dia rosak n xde sape nk mengaku yang buat
sian dia
dah la mahal nk baiki
rm400 mana nk cari duit weh
dah la sengkek elaun x masuk lagi....wawawawa tolong saya tolong saya( bak kata abam)hehehehhe sape lagi anak buah aku yang tersyg la..Asyraf Fahmi..
huuhuhuh windu kat anak2 buah aku kat kg
kat mimi, abam, kakak
uhuhuhuhhuhuhu tp nk wat mcm mana
dah lumrah kehidupan ku begini
huahuahauhauhaua k lah aku dah meraban tahap cipan dah ni
hukhukh
nanti aku edit balik blog aku ni kasi cantek2 n bagi org tgk
hehehhehehehehehhe
~daa
ni gambar anak buah aku yang cntep semuanya mcm aku
hehehehhehe ade lagi gambar anak2 buah aku yang aku x upload lagi..
nanti aku upload erk...
aku dah lambat ni nk g meeting
hehehhehe k lah jumpa lagi
daa~ berapa kali daa... heheheh

Posted by cutekatak
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum