Thursday, February 19, 2009 at 10:49 PM |  
ni la la antara juara2 bowling of that day...hahaha
wea kononnya ajar nani la.. tp tetap loser..hahahahhahhaha( wea lane bowling belah sane la)
ni la aksi cik geboo...hehehehe

ni lak si geboo yang kedua...heheheh

kasut2....2 pasang sepuloh hinggit...

hye..
lamanya x update blog... saje je sebnarnya... mals nk menulis hehehehheh
ni aku nk cerita kesah ari selasa ari tu...
adah,qilah n karl ke spa untuk membetulkan bdn2 mereka yang sudah senget benget....
aku lak bersam misslove is purple n naz n wea ke times square untuk maen bowling....hakhakhakahkakaak uhuhuuh 4 game beb...
tp champion nya mesti la naz..dah namanya dak state untuk bowling.. manalah aku nk menang nya...akau kan jaguh kg je untuk bowling.hehhehe tp yang bestnya nani tetap loser (hakahkah jgn marah ye sym ku busyuk) hahahahhahahahahah
nk tau x..ade la sorang kawna ku ni yang bernama (yanot) dia tau dia sape.... hehehhehe
konon nya sakit tulang temulang la( dah memang bdn nya tulang temulang je-alamak mati aku kene ngan yanot)...selepas berice skating...xnk perg maen bowling kat kami semua...lepas puas ku memujuknya uhuhuhuhuhhuuhuhuh tp kan yanot memang best weh.... 4 game RM12 je..murah giler arr..hehehehhe
n kami dah putuskan xnk dah maen untuk sem ni sebab dah lebam dah maen 4 game( sorry ye yanot..ko kene g maen sensorng la lepas ni )hakahakhakhhakahka
tp dia tetap ckp yang kkitaorg akan g maen lagi
hehehehhe sian kat kawan ku sorang tu
hukhukhkhukhikh
apa lagi erk????? ermm.......
ha... td aku baru je lepas menjalani kuiz math..uhuhhu bapak la soklan yang mencabar minda ku supaya memerah apa yang ade..tetapi apakan daya setelah memerahnya dgn giat...x kuar2 jugak jawapannya..so aku apa lagi mengarot dgn dasyatnya..huuhhuuh ( sian Kak dah ade student cm aku ni) uhuhhuuh tu la semlam leh study x study..hahha pdn muka aku..ngeh3x
semalam kan...semasa aku cbuk duk mngacau nani n dayah study math( tu la yang xleh jwb kuiz math td-padan muka aku)... heheh tetibe ingat pantun zaman kecik2 dulu setelah aku dgr message tone dri nani punya phone....heheheh

pecah kace pecah gelas
sudah bace harap balas..

memang simbolik ngan nani
hahahhahahahhahahahhahahah
hehehehheheh
apa lagi erk aku nk tulis????
huxpe lah nanti aku update lagi kalau ade ilham..hehehhe
k lah
~daa~


7 comments:

♥♥me ~ cik sara said...

gila murah laaa...adeii apsal la bdn ku tak btol di ketika itu?

12 hengget tu 4 game..murah gelll!!

nok gi nok gi...!

February 20, 2009 at 12:01 AM  
cutekatak said...

hehehehehe
memang murah gler
best sgt
hahahhahahahahahhaha

February 20, 2009 at 12:21 AM  
kyox said...

wakakakka..x ajak pun~~~

February 20, 2009 at 1:14 AM  
♥♥me ~ cik sara said...

anda dgn hormatnye telah ditagged

February 20, 2009 at 2:00 AM  
LoveIsPurple said...

AMBOI AMBOI AMBOI!sedapnye mengata ambo eh..!ish, xpe2 loser2 i pn totap boleh mokan poghi kt johnny!

February 20, 2009 at 6:33 AM  
cutekatak said...

alolololo
syamku marah la ni
hehehhehe jgn la marah syam ku yang busyk
hehhehehehehhe nanti kita g amen lagi erk..kali ni i bg u menang
hehehhehehhe

February 20, 2009 at 8:26 AM  
my name is KARL said...

ape mencarut nih...

jajajajajajajaa

February 21, 2009 at 12:13 AM  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum