Sunday, February 15, 2009 at 6:56 AM |  

hye
sorry lama x update blog....
last week aku agak bz n x sempat nk update blog..
ok2
ni kesah penceritaan ku pada kali ini...
sebenarnya kan.. adela sorang budak yang bernama juzaliana dah jeles....(ampuni aku ye syg)
heheheheh
begini ceritanya.... pada suatu hari yang hening
pada hari sabtu iaitu semalam
my friends(emma,lynn,rynn,nani,dayah,yana,adah,sab) and i pergi bermaen ice skating
kay Sunway piramid..best wooo
huhuhuhuuh sgt2 la best...
pengalaman kami bersama2
hikhikhikhikhihik
masa first2 masuk tu..dah semua xde pengalaman maen kan..
so kami semua berpegang2 la kat tepi2 tu..
pastu aku kononnya nk try la heheheh
pgi ke tgh sikit then tetibe..gebedook nangka busuk jatuh..
huuhuh sakit bontot ku..abes jeans ku basah
huahuauahauhu malunya aku..tetapi x pe seorg adik yang sgt macho berskating dtg membantu ku...huhuhuhu leh la aku bgon n skate lagi
heheheheh sedang asyik aku bersama emma,nani,lyn n yana kat tgh2 tetiba kami semua melihat dayah dilanggar n gedebook satu lagi nangka busok jatuh...( tp ni nangka kering je la) hahahahah
hehehehhe tp xpe ramai je yang jatuh sebanarnya..kalaux jatuh bila la nk pandai kan? kan??
heheheheh yang menjadi pemegang rekod x jatuh ialah lynn..(tu pun sebab selalu duk kuar masuk)hehehehehhe
tp memang syok la..kamoo semua lihat la gambar2 keriangan kami di bawh ye..hehehhehe
lepas 3 jam iceskating..kami punpg la mencari makanan n kami decided nk mkan sushi(aku,adah,emma,nani n lynn). yang laen dn bangganya g mkan KFC...
hehehhehe lepas mkn semua..kami pun sambung lagi aktiviti kami..
apa lagi maen bowling la (kecuali emma..emma pg ke rumah keduanya iaitu popular)..hehehhehe
tp aku memang xpuas hati ..aku x sempat nk baling lagi 2 throw..tetibe dah abes..memang geram...tp nk buat mcm amna
laen kali je la maen lagi..uhuhuhuhuhuhhu
pastu lepas maen bowling kanak2 riang ni semua g shopping..shopping time...
jalan punya jalan tgk jam dah 9 stgh.. kami baru je jalan satu floor
uhuhuhuh alamatnya kene dtg lagi sekali..
hehehehheheh
laen kali kami pg lagi
nk bawak fida ngan sarah lak yang xdpt dtg..
hehehehhhehe
k lah nk tulis lagi
tp cm dah penat
nanti la sambung
hehehehhehe
ok la
daa



Posted by cutekatak

1 comments:

my name is KARL said...

kn dh ckp besttttt.. hehe

February 15, 2009 at 7:54 AM  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum